Formspring

Jag blev så sugen när jag såg att så många skaffat formspring, så jag var ju bara tvungen att prova! Nu kan ni alltså fråga mig vad som helst, när som helst. Kan ju knappast bli bättre. Klicka här när ni än behagar, så fiffigt!

När vi ändå pratar om att fråga, hur var er alla hjärtans dag? Snälla berätta, jag vill så gärna veta.


Kommentarer
Postat av: linda

så tekniskt sett startade ju alla hjärtans dag klockan 00.00 inatt. vid halv fyra fick jag besök av en fin grabb, vi låg och pratade och skrattade tills klockan blev halv sju, då somnade vi. sen när vi vaknade igen så låg vi i sängen tills klockan blev fem, sen var han tvungen att gå hem för jag måste plugga hela kvällen eftersom jag har tenta imorgon.

2010-02-14 @ 20:32:00
Postat av: Jenifer

Min alla hjärtans dag började med att jag vaknade utvilad bredvid min själs frände, min allra bästa vän. Vi åt gårdagens godis till frukost, drack te och sedan åkte hon och jobbade. Jag tog en lång dusch och sprang runt naken hemma ett par timmar. Klädde sedan på mig och vandrade ut med mina hundar. Kom hem, åt lite smått ur kylen och stretchade, pluggade lite och spelade lite facebookspel. Gjorde mina gymnasieval med darriga händer, tog ut mina hundar på långpromenad för att komma hem och träffa mamma som jobbat hela dagen och sätta mig här igen. Lyssna på lite musik. Men nu ska jag ta lite te. Massor med kärlek till dig, du är så ofantligt bra.

2010-02-14 @ 20:42:25
Postat av: tandställningsfjant

min alla hjärtans dag började bra, med fina skratt tillsammans med mina vänner och en svag förhoppning om att jag kanske skulle få se honom idag. han som en gång stampade lite för mycket på mitt hjärta på grund av hans osäkerhet på sig själv.. inte på grund av hans känslor för mig. han som jag inte sett på över 2 månader..

hur som haver så umgicks jag med mina älskade vänner på ett trevligt event som jag visste att även han skulle ramla in på. men mina ögon uppfattade aldrig hans underbara siluett och jag var plötsligt tvungen att åka hem, besviken men ändå fylld av ett lyckorus av mina fantastiska vänners närvaro.

väl hemma får jag veta vad jag missat. just när jag lämnat mina vänner så hade han kommit. och jag förbannar nu mig själv över att jag inte försökte stanna lite längre, typ knytit om skosnörena 25 gånger eller lånat toaletterna i några minuter extra.. bara för att hinna se honom.

för den där snabba skymten av honom, det röda håret och det blixtrande leendet, får mig att vilja explodera i endorfiner som läker och helar de trasiga porslinshjärtat under revbenen. det var så länge sedan....

så min alla hjärtans dag var helt okej, men jag vet att den kunde varit sååå mycket bättre - tillsammans med honom.

tack för en fantastisk blogg! massor av kramar!

2010-02-14 @ 21:14:50
URL: http://tandstallningsfjant.blogg.se/
Postat av: Ilona

Min alla hjärtans dag var hemsk. Dagen började med bråk hemma, eller mer tjaffs. Mer jag som berättar hur jag känner om vissa saker men som alltid slutar med at jag sitter och gråter. Jag skickade inte ett enda sms om att någon skulle ha en bra alla hjärtans dag, det skulle få mig att få känslan av massa påtvingat. Jag väljer att göra det många andra dagar istället. Min mamma lyckades fixa allt ändå, det blev pannkakor till lunch och gelehjärtan och en liten nalle. Bara för att det är alla hjärtans dag och jag och min syster pratat alldeles för mycket om pannkakor på senaste tiden! Sen fortsatte dagen hos en vän i någon timme innan jag åkte upp till Sunne igen. Det kändes som vilken söndag som helst, förutom att jag försökte klä upp mig lite dagen i ära.

Jag har aldrig tyckt om alla hjärtans dag.

2010-02-15 @ 10:28:49
URL: http://jordgubbsvacker.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag var i kyrkan, skrattade, tog det lugnt, såg en film och åt gelehjärtan. :)

2010-02-15 @ 12:24:11
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Anonym

för mig är alla hjärtans dag som vilken dag som helst. har aldrig haft någon pojke att spendera den dagen med, men det gör mig absolut ingenting. jag var hemma med familjen som vilken söndag som helst. lagade mat till mamma som jobbat hela dagen. såg på film på kvällen och hade det allmänt mysigt.

2010-02-16 @ 11:44:59
Postat av: Anonym

Min finaste överraskade mig med cupcakes med gelehjärtan på och ramlösa i vinglas till ett levande ljus i hennes rum. Det var fint.

2010-02-17 @ 19:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0