01

Som ni sett har jag tagit lite semester ifrån bloggandet, oavsett om perioden varit mycket kort och väldigt till och från. Jag är en frispråkig person och jag kände att min gamla darling höll på att bli någonting jag på sätt och vis inte alls trivdes med. Kanske är ja en sån som har svårt att slå mig till ro, mina tankar går på högvarv och min hjärna spottar ideér och förslag oavsett tid på dygnet. Jag kände för någonting nytt och banbrytande som kan ta mig bort från det jag hade fastnat i allt för mycket. Min tidigare blogg får helt lämnas bakom mig och den får stå för en utvecklande period i mitt liv där jag funnit mig själv till större delar.

Jag lever livet lite mer än vanligt. Lite blondare, lite mer brunbränd och lite mer instinksfull. Det känns som att jag har fler och större drömmar än någonsin tidigare och jag vet knappt vart jag ska börja någonstans.


Kommentarer
Postat av: patricia

känns bra att du inte försvann för gott <3

2009-07-17 @ 14:30:59
URL: http://prodigal.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det känns härligt och, mystiskt nog, spännande att få följa en ny blogg av dig!

Jag är säker på att det blir hur bra som helst, hur du än gör. Kram!

2009-07-17 @ 14:37:09
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: e.

yäy, ska bli roligt att läsa denna bloggen :D

2009-07-17 @ 16:51:30
URL: http://kattig.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag förstår dig. Helt och hållet och fullt ut.Det är en balans det där, man vill vara en liten luktburk (för det är ju så underbart) men samtidigt supa, svära och sloss.Men egentligen behöver man inte balansera, inte medvetet. Bara vara, fastän det är svårt.Jag ser i alla fall fram emot att få lära känna dig ytterligare, mera, bredare. Jag tror du hade varit den jag umgåtts med om vi gick i samma klass. Vet inte alls varför den tanken slog mig, men det gjor den. Kvart i sex på lördag morgon.

2009-07-18 @ 05:43:05
URL: http://annabostromi.blogspot.com
Postat av: Anonym

jag kommer din gamla blogg men jag ser med stort nöje fram emot att läsa den här, din nya. det ska bli fint. det är ju du som skriver, det kan inte bli annat än bra...kramar.

2009-07-20 @ 18:08:10
URL: http://tvillingsjal.blogg.se/
Postat av: M

Det är så himla fint att du är tillbaka. Mmm, jag har också bytt blogg. Känner lite som du, tror jag. Ibland behövs en nystart.

2009-07-23 @ 11:36:29
URL: http://opq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0