03


Jag är så kär.

I han som kittlar mig tills jag ber om nåd, som stryker med fingrarna genom mitt hår, som vet precis vad jag behöver, som kan känna av mina tankar innan mina läppar format dem till ord, som kysser mig så ömt och brutalt på samma gång att jag knappt kan stå rakt på fötterna efteråt, som ger mig blickar som får mitt cyniska hjärta att smälta, som ger mitt liv en mening och som gör mig tårögd utav lycka bara jag skriver det här.

Inga ord är tillräckliga och jag vill klättra upp på ett tak och skrika ut till hela världen att lyckligare än såhär kan man inte vara. Vad spelar allt annat för roll när man är två? Tvåsamhet som elliminerar all ensamhet även djupt inne bakom ärrvävnader och trasiga minnen.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh, så oändlingt fint!

Jag älskar sättet du uttrycker dig på, och jag tycker att det är kul att du får en blogg där du är mer som jag tror att du är på riktigt, att du får blanda det mjukt rosa ifrån cirkus em med en lite mer verklig människa som skrattar högt och lever. Jag hoppas att du tar det som en komplimang, för det är det menat som!

2009-07-17 @ 20:17:15
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Madeleine

åh så fint.

2009-07-17 @ 20:54:42
URL: http://sisterdisco.blogg.se/
Postat av: A.

Det låter så himla fantastiskt det där. Kärlek alltså. Ni två.

Postat av: julia

det låter som om du har mina drömmar i dina händer (hur konstigt det än må låta) och jag är så avundsjuk. men glad över att någon har hittat det, att det finns på riktigt.

2009-07-18 @ 19:56:07
URL: http://chansondemort.blogg.se/
Postat av: S

helt fantastiskt underbart! dina ord gav mig hjärtpirr och ett stort leende :) keep it real.

2009-07-20 @ 22:34:55
URL: http://karlekarfordom.blogspot.com/
Postat av: Johannas ordsamling

och jag vill inget hellre än att vara en detalj i erat liv, och liksom se på utifrån. se det där som gör ditt liv till något så fantastiskt.hjärta!

2009-09-21 @ 21:27:09
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0